Potte, gris, creme fra Miljøgården.

Veldig fin potte som både kan brukes til frukt, grønnsaker eller til planter. Meget dekorativ både på kjøkkenet og i stuen.  Kr. 700,- per stk.

Potte egg, medium fra Miljøgården kr.90,-

Kurs og interiør

Hjemmelaget vaniljesaus lager vi på dessertkurset.

@metteslandhandel er navnet på instagramkontoen. Jeg er også på facebook, mettes landhandel. Det vil bli satt opp kurs i matlaging som dessertkurs, påleggskurs og tilbehørskurs. Jeg brenner for å lage god, tradisjonell mat som ikke er tilsatt masse e-stoffer, smaksforsterkere osv. Jeg ønsker å lære bort det å lage enkel, hjemmelaget mat. Ferdig pålegg, dessert og tilbehør til maten som vi kjøper er ofte tilsatt mye for å se fristende ut og holde lenger. Produktene er ofte dyre, da det er mange som skal tjene penger på produktet du kjøper. Delikat emballasje koster også mye penger som du må betale ekstra for. Så hva med å lære å lage disse produktene selv, uten å betale for fancy emballasje, tilsetningsstoffer og annet. Du får også mye mer mat enn om du kjøper den i butikken. Kurs vil bli satt opp utover våren. Ta gjerne kontakt på mail mette.paulsrud@hotmail.no om du er interressert og om det er noe spesielt du ønsker å lære å lage. Kursene vil ligge på ca 600,- og inkluderer alt som trengs for å lage produktene. Dere vil få med dere det vi lager hjem. 

 

Potte, egg, medium.

Potte fra Miljøgården. kr.90,-

Potte egg, medium fra Miljøgården. Kr.90,- per stik. Kan sendes eller hentes i Rælingen.

Interiør

Det nærmer seg påske og det er kommet inn masse interiør, som denne søte kaninen med egg til kr. 120,-. Flere produkter og priser kommer snart.

Påskeegg fra Miljøgården

Påskeegg fra Miljøgården hos oss nå. Det er 4 stk i pakken, men det er også mulig å kjøpe enkle. Pris per pakke er 15,- og 5,- for enkle. Send mail for bestilling. De kan sendes eller hentes etter avtale. mette.paulsrud@hotmail.no