Tilbehør og påleggssalater. Kurs 25.01.2020. Kl.16.30-19.30.

Lær å lage sunne, rimelige, enkle og kjempegode hjemmelagde påleggssalater og tilbehør. Nyt selv eller imponer venner og familie.

På dette kurset lærer du å lage hjemmelagde påleggssalater og tilbehør som tzatziki, potetsalat, eggesalat, majones og brokkolisalat. Hjemmelaget mat smaker som regel bedre enn det du kjøper og her har du full kontroll på hva maten inneholder. Det er god økonomi i å lage dette selv. Når vi har laget maten, så tar vi oss tid til å smake på det vi har laget. Ingredienser og emballasje er inkludert i kursprisen.
Kursplassen betales før kursstart. Ta kontakt for påmelding og mer informasjon.
Velkommen.

Planlegg din egen hage.

27. jul, 2019

Kurs. Planlegg din egen hage.

Ønsker du å få inspirasjon til å utforme din egen hage eller terrasse? Eller er du bare interessert i hage? Da er dette kurset noe for deg. Du får personlig veiledning og får tilgang til masse materiale og en hel dag med en hagedesigner som du kan lære mye av.
Mange ønsker hjelp til å se muligheter i hagen. Hvilke planter passer? Hvor skal kjøkkenhagen være? Fuglevennlig, bievennlig, men ikke sneglevennlig hage er det mange som ønsker. Moderne, romantisk? Det er mange muligheter. På dette kurset lærer du å se muligheter for akkurat din hage. Det blir forelesning, personlig veiledning, du får tegne både på data og papir for din hage. Det blir servert kaffe, te, kald drikke, kake og lunsj. Det er begrenset plass slik at alle skal få personlig hjelp, så det er førstemann til mølla. Ta kontakt på mail /mobil for informasjon. Kurset må betales før kursstart.
Målgruppe for kurset
Hageinteresserte som ønsker å lære om hvordan de kan forme sin egen hage eller terrasse.

Kursdatoer for kurset: Planlegg din egen hage.

Lørdag 30.03.2019 Fredag 04.04.2019. Fredag 03.05.2019. Fredag 31.05.2019. Fredag 14.06.2019. 27.07.2019

Kurs

Det vil komme mer informasjon om kurs etterhvert. Send meg gjerne en mail om det er noe spesielt du ønsker å lære eller vite mer om. Alt fra beskjæring, hage,bruk av vekster i f. eks mat osv.

Send på mail mette.paulsrud@hotmail.no

Kommentarer

03.09.2019 10:31

Kim van Oorschot

Hei, jeg er interessert i dette kurset. Jeg vil gjerne vite når kurset organiseres, senere i 2019 eller begynnelse av 2020...