12. jan, 2017

Nytt år og nye muligheter.

Ett riktig godt nytt år ønskes fra Paulsrud Hagedesign.

2017 byr på en våt og snøfattig start her på Østlandet og mange lengter ekstra mye til vår og hagestart. Jeg har fått flere henvendelser, både fra gamle og nye kunder hvor de etterspør forslag til ferdige bed. Så i år vil Paulsrud Hagedesign tilby flere forslag til ferdige bed i tillegg til eksisterende tjenester. Disse forslagene kan sendes på mail eller per post.

Det er mulig å velge mellom flere løsninger. Noen har ønsket ferdige løsninger, altså bed i en gitt størrelse og med detaljerte beskrivelser av antall planter, type planter og hvor de skal stå i forhold til hverandre. Om tegningen viser ett bed på 1 x 3 meter, så er det bare å utvide eller minske ut i fra ditt behov.

Noen ønsker forslag til rosebed, sommerblomstbed, staudebed, vintergrønt bed eller ett bed som er sesongbetont. Det vil følge med en planteliste som blant annet viser herdighet, høyde, vekstkrav og farge. Hva ønsker du deg? Kanskje ett bed med planter i en spesiell fargekombinasjon?

Om du ikke ønsker ett ferdig forslag, men ett forslag kun for deg, så kan vi avtale at jeg kommer hjem til deg og sammen finner vi ut hva du ønsker og hva som er mulig hos akkurat deg.

Vi har kun kommet til januar, men tiden går fort og det er lurt å være forberedt så alt er klart til beplantning. Både når det gjelder planer og innkjøp av alt som trengs.

En hage er i stadig forandring og det er bare å ta kontakt om du ønsker en idetime, en skjøtselsplan eller om det er noe annet jeg kan hjelpe deg med. En skjøtselsplan er til stor nytte for å lette hagejobben gjennom hele året. Denne vil vise deg hva som skal gjøres i løpet av året og når. Både planting, gjødsling, luking, klipping, vedlikehold osv.

Ta gjerne turen innom facebook siden https://www.facebook.com/paulsrudhagedesign

Ha en fin dag og så hører jeg gjerne fra deg.

Med vennlig hilsen

Mette.

Paulsrud Hagedesign.