Kursdatoer for kurset: Planlegg din egen hage.

Lørdag 30.03.2019 Fredag 04.04.2019. Fredag 03.05.2019. Fredag 31.05.2019. Fredag 14.06.2019. 27.07.2019

Planlegg din egen hage.

27. jul, 2019

Kurs. Planlegg din egen hage.

Ønsker du å få inspirasjon til å utforme din egen hage eller terrasse? Eller er du bare interessert i hage? Da er dette kurset noe for deg. Du får personlig veiledning og får tilgang til masse materiale og en hel dag med en hagedesigner som du kan lære mye av.
Mange ønsker hjelp til å se muligheter i hagen. Hvilke planter passer? Hvor skal kjøkkenhagen være? Fuglevennlig, bievennlig, men ikke sneglevennlig hage er det mange som ønsker. Moderne, romantisk? Det er mange muligheter. På dette kurset lærer du å se muligheter for akkurat din hage. Det blir forelesning, personlig veiledning, du får tegne både på data og papir for din hage. Det blir servert kaffe, te, kald drikke, kake og lunsj. Det er begrenset plass slik at alle skal få personlig hjelp, så det er førstemann til mølla. Ta kontakt på mail /mobil for informasjon. Kurset må betales før kursstart.
Målgruppe for kurset
Hageinteresserte som ønsker å lære om hvordan de kan forme sin egen hage eller terrasse.

Kurs

Det vil komme mer informasjon om kurs etterhvert. Send meg gjerne en mail om det er noe spesielt du ønsker å lære eller vite mer om. Alt fra beskjæring, hage,bruk av vekster i f. eks mat osv.

Send på mail mette.paulsrud@hotmail.no